Her er de beste Bitcoin Black Friday-tilbudene for 2020

La disse kryptoutstyrene finne veien til handlelistene dine etter Thanksgiving.

La oss få dette ut av veien: Thanksgiving er en høytidelig ferie

Tyrkia? Det går bra. Blir presset til å takke? Sikker. Den fulle kulturarven fra amerikansk myteproduksjon? Det hele er her! Rotgrønnsaker er gode, og Thanksgiving gir en anstendig unnskyldning for å konsumere dem i bulk, men de er ikke nok til å innløse resten av det dagen har å tilby.

Og så er det Black Friday, som for mange representerer lyset ved enden av tunnelen – en slags belønning for å overleve Thanksgiving – selv om det kommer med sitt eget sett med utfordringer. Selv uten pandemi, er risikoen for en dødsfall relatert til Black Friday allerede nul hos mange store forhandlere; å handle på nettet er et godt alternativ hvis du ønsker å unngå å bli tråkket, eller, mer sannsynlig, å få kontrakt med COVID-19.

Hva kan du kjøpe med Bitcoin? (Oppdatering 2020)

Blant privatinvestorer blir Bitcoin (BTC) ofte sett på som et spekulativt instrument som kan være klar for vekst i fremtiden. Men Bitcoin ble opprinnelig designet som et „peer-to-peer-elektron …

Men det er gode nyheter for trampe-averse, og for ikke-amerikanere som rister på hodet på hele denne skjermen – kryptovalutas verden er allerede inne på handlingen, og Black Friday er sannsynligvis like god tid som noen å dra nytte av tilbud.

Dette er ikke et sponset innlegg, men vi har samlet noen få av disse tilbudene nedenfor.

Tjenester

Kartanalysetjeneste TradingView tilbyr 60% avslag på den første måneden med premium-medlemskap, som er den dyreste av de tre betalte abonnementsplanene; selskapet annonserer også 40% avslag på Pro (laveste nivå) og 50% avslag på Pro + (mellomnivå).

Børs

Binance kjører to kampanjer , hvorav den første involverer nye brukere: Registrering for en ny konto på verdens største kryptokursutveksling vil gi deg sjansen til å kunne kjøpe opptil $ 1000 i Bitcoin for halvparten av. Selskapet sier at de velger 40 vinnere, og kvalifiseringsperioden slutter 4. desember.

Den andre kampanjen er rettet mot folk som allerede har en Binance-konto, og ber deg egentlig om å bruke mye penger på utvekslingen mot sjansen til å tjene enten Bitcoin eller sjansen til å kjøpe Bitcoin til 20% avslag. Binance har forsøkt å starte sine amerikanske brukere halvhjertet i noen tid nå, men hvis du fortsatt har en konto, er det noe å vurdere.